Medische fitness

Wat is medische fitness?

Ben je net gerevalideerd van een sportblessure? Of heb je ernstige rugklachten gehad? Het kan soms een struikelblok vormen voor het terug beginnen met sporten. Nadat je een kwetsuren hebt opgelopen kan het soms moeilijk zijn om terug te beginnen met meer te bewegen. Je ondervindt dat bij het hervatten van sport je telkens weer in hetzelfde patroon hervalt en een kwetsuren oploopt. Al bij al, een gewoon fitnessprogramma is niet meer voldoende, hier komt de rol van medische fitness.

Kom onmiddellijk in beweging met medische fitness

Voor wie is medische fitness

Voor mensen die terug actief willen worden maar snel blessures oplopen
Voor mensen die terug willen sporten na revalidatie van een kwetsuur
Voor mensen die meer controle willen over hun klachten
Waarbij een conventionele fitness programma niet voldoende is

Doelstellingen

Meer kennis over de belastbaarheid van je eigen lichaam
Verantwoord trainen en blessure preventie
Verbeteren van algemene gezondheid

Belangrijk verschil met revalidatie is dat er een programma op maat wordt gemaakt en dus geen revalidatie is. Het bestaat uit het opmaken van een trainingsthema op basis van besproken doelstellingen.Als je bijvoorbeeld na een hernia nog last hebt van je rug is manuele therapie een betere optie.

Voor meer informatie kan je je aanmelden aan de balie van Jupiter Health Planet.

We geven met trots kwaliteitsbehandelingen​

Als Kinetic Center-fysiotherapeuten zijn we er om mensen met lichte verwondingen te helpen, maar ook om patiënten die een uitgebreide revalidatie nodig hebben. Doordat wij gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van Fitnesscentrum Jupiter Health Planet kunnen wij u optimaal van dienst zijn.​

Kies de beste therapie voor jou!