Algemene Kinesitherapie

Wat is het?

Onder algemene kinesitherapie verstaan we de behandeling van elke vorm van bewegingsgebonden klachten. Denk bijvoorbeeld aan een stijve rug bij het opstaan, een pijnlijke schouder tijdens het schilderen of een stekend gevoel in de lies wanneer je een wandeling maakt. Die klachten kunnen vaak een grote invloed hebben op je dagelijks leven en bepalen hierdoor mee de kwaliteit van je leven.

Hoe werkt het?

Onze therapie start met het uitgebreid in kaart brengen van je klacht. Dat doen we door middel van een vraaggesprek, waarbij we alle beïnvloedende factoren van je klacht achterhalen, en door een regiospecifiek onderzoek. Met de verkregen informatie stellen we in samenspraak een individueel behandelplan op. Door de specificiteit daarvan kunnen we je helpen om sneller te herstellen en je levenskwaliteit te verhogen.

Bij Kinetic Center geloven we sterk in een individuele aanpak die ook werkelijk rekening houdt met de patiënt en zijn of haar hulpvraag.

We geven met trots kwaliteitsbehandelingen

Als Kinetic Center-fysiotherapeuten zijn we er om mensen met lichte verwondingen te helpen, maar ook om patiënten die een uitgebreide revalidatie nodig hebben. Doordat wij gebruik kunnen maken van alle faciliteiten van Fitnesscentrum Jupiter Health Planet kunnen wij u optimaal van dienst zijn.​

Kies de beste therapie voor jou!​